Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Sedmi međunarodni simpozij glazbenih...

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je Muzička akademija u Puli dobila status PRVOG REGIONALNOG SIMPOZIJA European Association for Music in Schools (EAS) te podršku partnera Association Européenne des Conservatoires (AEC) i Regionalne mreže Psihologija i glazba (RNPaM). Iako smo sedmo simpozijsko izdanje pripremali u posebnim, ni malo poticajnim okolnostima, spremno ćemo ga dočekati od 13. do 15. svibnja 2021., kada ćemo u virtualnom okruženju, s ciljem unaprjeđenja glazbenopedagoške teorije i prakse, okupiti brojne stručnjake iz različitih glazbenih područja.

Rezultate svog rada predstavit će  pozvani  izlagači iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Irske, Italije, Mađarske, Njemačke, Poljske, SAD-a, Slovenije, Srbije i Velike Britanije. Njihovih 29 radova moći ćete pročitati u zborniku Glazbena pedagogija u svjetlu sadašnjih i budućih promjena 7, indeksiranom u bazama RILM i EBSCO koji će biti objavljen uoči simpozija, s temom: Multidisciplinarna susretišta: istraživanja glazbenoga odgoja i obrazovanja. 

Svako je dosadašnje izdanje našeg simpozija donijelo neke novine, pa ni ovo neće biti iznimka. Odlučili smo iskoračiti iz okvira i  uz stručnjake iz područja glazbene pedagogije, ugostiti i  istraživače koji se bave područjem Muzikologije, Solfeggia, Psihologije glazbe, Sociologije glazbe, Muzikoterapije i Obrazovnih istraživačkih projekata.

Iako nismo u mogućnosti družiti se uživo, nismo zaboravili ni na umjetnički dio, pa ćete tako uz izlagačke sekcije i predstavljanja knjiga, moći uživati i izvrsnim izvedbama kojima će simpozij obogatiti domaćini Simpozija – profesori Muzičke akademije u Puli. 

Pozivamo vas da se pridružite i  poslušate naše izlagače koji svojim idejama te znanstvenim i stručnim prinosima utječu na dodatno obrazovanje i usavršavanje studenata i profesora te da sudjelujete u raspravama.

Svi zainteresirani trebaju ispuniti prijavni obrazac: 

Hodogram simpozija dostupan je na internetskoj stranici ovogodišnjeg simpozija:

Prelistajte programsku knjižicu, prijavite se i pridružite nam se na Sedmom međunarodnom simpoziju glazbenih pedagoga!

Pratite nas na našoj web i facebook stranici:

Naši partneri

Programska knjižica

Popis obavijesti