Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Učenici Glazbene škole Karlovac...

Dana 28. travnja 2022. učenici i profesori Glazbene škole Karlovac posjetili su Muzičku akademiju u Puli te su djelatnici i studenti ukazali na njezine prednosti i naveli razloge zašto je baš Muzička akademija u Puli najbolji izbor za njih.

Pozdravnu riječ dobrodošlice zaželio im je dekan Akademije, izv. prof. art. Dražen Košmerl. Uz moderiranje programa od strane studentice-demonstratorice Laure Marin, odsjeke su predstavili izv. prof. dr. sc. Sabina Vidulin, predstojnica Odsjeka za glazbenu pedagogiju, izv. prof. mr. art. Franko Božac, predstojnik Odsjeka za Klasičnu harmoniku i Odsjeka za Klavir, doc. art. Marija Kuhar Šoša, profesorica s Odsjeka za Solo pjevanje te studentica prve godine diplomskog studija Glazbene pedagogije, Marta Šarec koja se osvrnula na djelatnost i aktivnosti Akademije iz studentske perspektive.

U programu su sudjelovale i studentice Amalija Tkalčec i Vilma Grazia Žmak. Knjižnici Škole poklonjene su knjige u izdanju Muzičke akademije u Puli Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli.

 

Popis obavijesti