Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Započinje edukacijski serijal „Na...

Zvjezdan Ružić, pijanist i skladatelj, peterostruki je dobitnik prestižne diskografske nagrade Porin te šesterostruki dobitnik strukovne nagrade Status u kategoriji "Jazz Klavir", koju dodjeljuje Hrvatska glazbena unija.

Zvjezdan Ružić, talentirani pijanist, aranžer i skladatelj, proveo je godine u slušanju, stvaranju, proučavanju zvuka da bi u konačnici pronašao svoj. To je bio proces u kojemu si je postavljao mnoga pitanja i tražio na njih odgovore u želji da raste i napreduje. Barem neka od tih pitanja zasigurno ćete si postaviti i vi sami, ako već niste. Nešto više o tome što vam sprema u edukacijskom serijalu „Na svome putu“ pogledajte u najavi:

„Ne, neću pričati o tonovima, harmoniji i pravilima. Pričat ću o onim nekim temama koje također smatram jednako važnima, a o kojima se možda i ne priča toliko.. U želji da vas inspiriram, ohrabrim da krenete nekim svojim putem, pripremio sam serijal od deset edukacijskih videa pod naslovom "Na svome putu", a prvi od njih biti će objavljen već ovog ponedjeljka, 29. ožujka u 10 sati, na mom Facebooku i Instagramu. U želji da se međusobno inspiriramo i potičemo da budemo još bolji prema sebi, a time i prema svijetu, hvala vam što ste odlučili provesti narednih deset tjedana sa mnom.“

Posjetite Facebook stranicu:
Popis obavijesti