Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Upisi u akademsku godinu 2022./2023.

Upisi u I. godinu studija u akademskoj godini 2022./2023.

Objavljen Natječaj za upis u I....

Sve podatke o natječaju za upis u I. godinu svih studija na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli pročitajte u pdf dokumentu:

 • Prijave za razredbeni postupak se šalju elektroničkom poštom u Nacionalni informacijski sustav za prijave na visoka učilišta (NISpVU) koji se nalazi pri Središnjem prijavnom uredu Agencije za znanost i visoko obrazovanje. - https://www.postani-student.hr/
 • Prijave za dodatnu provjeru primaju se:
  • za ljetni rok do 30. lipnja 2022. godine
  • za jesenski rok do 2. rujna 2022. godine
 • Molimo kandidate da prijavni list za dodatne provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti uz priloženu dokumentaciju dostave putem elektronske pošte na: mapu-preddiplomski-dodatneprovjere@unipu.hr zaključno do 30. lipnja 2022. godine.

Dodatna provjera posebnih znanja, vještina i sposobnosti održat će se:

Važne informacije

 • Prijava za upis provodi se unutar Nacionalnog informacijskog sustava za prijave na visoka učilišta (NISpVU) na stranici www.postani-student.hr. Nakon što se logirate na stranice NISpVU, ispunjava se Prijava koja se u elektroničkom obliku šalje u Središnji prijavni ured Agencije za znanost i visoko obrazovanje.
 • Ispunjeni Prijavni list za dodatnu provjeru treba Uredu za studente i obrazovne programe putem elektronske pošte na mapu-preddiplomski-dodatneprovjere@unipu.hr zaključno do 30. lipnja 2022. godine.
 • Uz Prijavni list za dodatnu provjeru na Muzičkoj akademiji, pristupnik je dužan priložiti dokaz o uplati troškova u visini 250,00 kn (odrezak opće uplatnice, broj računa izabrane sastavnice), Muzička akademija u Puli, Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, IBAN HR1923600001101931377, model: HR00, u pozivu na broj primatelja upisati 050005-OIB pristupnika, a kao svrhu uplate navesti "Troškovi postupka za dodatne provjere").
 • dostaviti i dokaz o položenom završnom ispitu, svjedodžbe sva 4 razreda srednje škole, omotnicu (veličine 25 x 18 cm) s imenom i punom adresom kandidata, za povrat dokumenata.

Obrazac za dodatnu provjeru:

Budući studenti Muzičke akademije u Puli, prelistajte i proučite što je sve potrebno na prijamnim ispitima za preddiplomske i diplomske studije na MAPU. Očekujemo vas s veseljem!

 

Treći upisni rok


Rezultati dodatnih provjera