Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Upisi u akademsku godinu 2023./2024.

Upisi u I. godinu studija u akademskoj godini 2023./2024.

 

Objavljen Natječaj za upis u I....

Sve podatke o natječaju za upis u I. godinu svih studija na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli pročitajte u pdf dokumentu:

 

 • Prijave za razredbeni postupak se šalju elektroničkom poštom u Nacionalni informacijski sustav za prijave na visoka učilišta (NISpVU) koji se nalazi pri Središnjem prijavnom uredu Agencije za znanost i visoko obrazovanje. - https://www.postani-student.hr/
 • Prijave za dodatnu provjeru primaju se:
  • za ljetni rok do 30. lipnja 2023. godine
  • za jesenski rok do 1. rujna 2023. godine
 • Kandidati su dužni popuniti obrazac prijave (Prijavni list za dodatnu provjeru) koji je dostupan na mrežnim stranicama Muzičke akademije (www.mapu.unipu.hr) te na mrežnim stranicama Sveučilišta (www.unipu.hr). 

Uz prijavu za dodatne provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti, kandidat je dužan priložiti:

 • svjedodžbe (kopije) sva četiri razreda srednje škole 
 • dokaz o položenom završnom ispitu 
 • dokaz o uplati troškova u visini od 33,18 € (250 kuna). 

Uplatu je potrebno izvršiti u korist: Muzička akademija u Puli, IBAN HR1923600001101931377, model: HR00, poziv na broj primatelja: 050005-OIB pristupnika, a kao svrhu uplate navesti: “troškovi postupka za dodatne provjere” 

Prijavni list za dodatne provjere posebnih vještina, znanja i sposobnosti, uz priloženu potrebnu dokumentaciju dostavlja se isključivo u skeniranom obliku (pdf datoteka) putem elektroničke pošte na e-mail: mapu-prijediplomski-dodatneprovjere@unipu.hr zaključno do:

 • 30. lipnja 2023. (srpanjski rok)
 •  1. rujna 2023. (rujanski rok) 

Dodatne provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti održat će se na Muzičkoj akademiji u Puli:

 • u srpanjskom roku 7. i 8. srpnja 2023. prema rasporedu koji će biti objavljen na mrežnim stranicama Muzičke akademije u Puli (www.mapu. unipu.hr) i mrežnim stranicama Sveučilišta (www.unipu.hr). 

Objava rezultata dodatnih provjera bit će 8. srpnja 2023. 

Eventualne žalbe zbog netočnosti podataka kandidati mogu podnijeti Sveučilištu zaključno do 9. srpnja 2023., a Sveučilište će konačne ispravke unijeti do zaključno 10. srpnja 2023. 

 • u rujanskom roku 7. i 8. rujna 2023. prema rasporedu koji će biti objavljen na mrežnim stranicama Muzičke akademije u Puli (www.mapu.unipu. hr) i mrežnim stranicama Sveučilišta (www.unipu.hr). 

Objava rezultata dodatnih provjera bit će 8. rujna 2023. 

Eventualne žalbe zbog netočnosti podataka kandidati mogu podnijeti Sveučilištu zaključno do 9. rujna 2023., a Sveučilište će konačne ispravke unijeti do zaključno 13. rujna 2023.  

 

Dodatna provjera posebnih znanja, vještina i sposobnosti održat će se:

Obrazac za dodatnu provjeru:

Budući studenti Muzičke akademije u Puli, prelistajte i proučite što je sve potrebno na prijamnim ispitima za prijediplomske i diplomske studije na MAPU. Očekujemo vas s veseljem!

 

Rezultati dodatnih provjera