Dobrodošli na internetsko sjedište Muzičke akademije u Puli!

Ovo nije obična internetska stranica već prava komunikacijska platforma razvijena na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (Quilt). Ona će nastavnicima, djelatnicima, studentima i našim partnerima omogućiti kvalitetniju online suradnju povezivanjem različitih tehnologija koje već koristimo za nastavne, poslovne i druge potrebe rada i učenja u XXI. stoljeću te novim funkcionalnostima koje do sada nismo imali na webu. Za detaljnije informacije, pitanja ili sugestije molimo da se slobodno javite Službi za informatičku podršku.

Novo: studentski intranet!

Na studentskom intranetu (https://student.unipu.hr) pronađite kolegije na koje ste trenutno upisani, pogledajte detaljne informacije o kolegiju, čitajte obavijesti, a na svakoj stranici kolegija imate i poveznicu prema e-učenje stranici kolegija (ako se koristi).


Prijemni ispit - Glazbena pedagogija,...

Prijemni ispit - Glazbena pedagogija, preddiplomski studij, 3. rok

09listopada202113:17
Ivica Petrinić

Prijemni ispit za studij Glazbene pedagogije (3. rok) održat će se 13. listopada 2021. godine s početkom u 8 sati.

Homage Astoru Piazzolli povodom 100....

Homage Astoru Piazzolli povodom 100. obljetnice rođenja skladatelja A. Piazzolle

07listopada202113:11
Dominik Tomislav Vladić

U utorak, 19. listopada 2021. godine, s početkom u 16 sati u prostorijama Doma hrvatskih branitelja, (Leharova 1, Crvena dvorana) održati će se: Prezentacija različitih tipova harmonika i njihove karakteristike Predavači: Žan Trobas (Slovenija) i Paolo Picchio (Italija) u 16 sati Predavanje i prezentacija knjige: "Astor Piazzolla, il padre del  Nuevo Tango" Predavač: Paolo Picchio (Italija) u 17.15 sati Koncert dua: Vita & Žan Vita Peterlin, violončelo i Žan Trobas, harmonika u 19 sati

Orijentacijski dan za studente I....

Orijentacijski dan za studente I. godine preddiplomskih studija MAPU-a (4.10.)

24rujna202107:30
Ivica Petrinić

Orijentacijski dan za redovne studente prve godine preddiplomskih studija Muzičke akademije u Puli održava se u ponedjeljak 4. listopada 2021. prema rasporedu.

Upisi u I. godinu - rezultati...

Upisi u I. godinu - rezultati dodatnih provjera (jesenski rok)

08rujna202107:48
Ivica Petrinić

Rezultati prijemnih ispita na Muzičkoj akademiju u Puli nalaze se na internetskoj stranici:

Upisi u I. godinu - rezultati...

Upisi u I. godinu - rezultati dodatnih provjera (ljetni rok)

07srpnja202107:57
Ivica Petrinić

Rezultati prijemnih ispita na Muzičkoj akademiju u Puli nalaze se na internetskoj stranici:

Predstavljanje zbirke notnog izdanja...

Predstavljanje zbirke notnog izdanja "Solistička i komorna djela Nella Milottija" (23. lipnja)

23lipnja202108:01
Ivica Petrinić

Dana 23. lipnja 2021. u 19 sati bit će predstavljena zbirka Solistička i komorna djela Nella Milottija koju su uredili Ivana Paula Gortan Carlin i Branko Okmaca u prostoru Povijesnog i pomorskog muzeja Istre.

Orffov instrumentarij

Orffov instrumentarij

08lipnja202119:54
Dražen Košmerl

Zahvaljujuči financijskoj pomoći Upravnog odjela za kulturu Grada Pule, na Muzičku akademiju je stigao vrijedan komplet Orffovih instrumenata. Ovaj profesionalni komplet raznovrsnih melodijskih i ritamskih instrumenata izrađenih od prirodnih materijala, poslužit će studentima i nastavnicima u radu metodičkih teoretskih i drugih stručnih predmeta, a isto tako očekivana je njihova primjena u raznim umjetničkim i koncertnim projektima. Velika zahvala na pomoći Upravnom odjelu za kulturu Grada Pule.

Koncert "Glazbene vedute...

Koncert "Glazbene vedute austrougarske Pule"

03lipnja202108:05
Dominik Tomislav Vladić

Unatoč nemogućnosti održavanja zajedničkih proba i nastupa, studenti Odsjeka za glazbenu pedagogiju Muzičke akademije nisu izgubili motivaciju za stjecanjem novih znanja i vještina. Na kraju ove akademske godine, umjesto javnog nastupa, sviračko su umijeće pokazali u studiju, pred kamerama.  U video koncertu "Glazbene vedute austrougarske Pule", čut ćete njihove izvedbe notnih zapisa koji su nastali u Puli prije više od stotinu godina. Riječ je o koračnicama kapelnika Orkestra carske i kraljevske mornarice (Mornaričkog orkestra). Sudjeluju studenti Toni Cukon, Emanuel Čukljaš, Marija Kraljević, Martina Kurelić, Petra Turčić i Iva Leko koje su pripremile mentorice umjetnička savjetnica mr. art. Elda Krajcar Percan , te izv. prof. dr. sc. Lada Duraković .

Održan Sedmi međunarodni simpozij...

Održan Sedmi međunarodni simpozij glazbenih pedagoga „Glazbena pedagogija u svjetlu sadašnjih i budućih promjena“ (13.-15. svibnja)

17svibnja202108:35
Ivica Petrinić

Od 13. do 15. svibnja 2021. godine u virtualnom okruženju održan je Sedmi međunarodni simpozij glazbenih pedagoga. Prijavilo se 292 sudionika iz 22 države. Osim iz Hrvatske, pratili su ga sudionici iz Albanije, Austrije, Belgije, Bosne i Hercegovine, s Cipra, Crne Gore, Grčke, Francuske, Irske, Italije, Izraela, Kosova, Litve, Mađarske, Njemačke, Poljske, Sjedinjenih Američkih Država, Slovenije, Srbije, Turske i Velike Britanije.

Održan Sedmi međunarodni forum...

Održan Sedmi međunarodni forum studenata glazbene pedagogije (11.-12. svibnja)

17svibnja202108:29
Ivica Petrinić

Sedmi forum studenata glazbene pedagogije održan je 11. i 12. svibnja 2021. godine, u međunarodnom izdanju. Svoje radove izložilo je 14 predstavnika iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Poljske, a osim u zanimljivim predavanjima mladih glazbenih pedagoga, sudionici su uživali i u umjetničkom programu koji su pripremili studenti Muzičke akademije u Puli.


Solistički koncert

Solistički koncert

05kolovoza202015:05
Dražen Košmerl

Javni poziv studentima za kreiranje...

Javni poziv studentima za kreiranje digitalnog sadržaja i vođenje društvenih mreža u ak. god. 2021./2022.

23studenog202114:30
Davor Jačimović

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli raspisuje Javni poziv za iskaz interesa za obavljanje posla kreiranja digitalnog sadržaja i vođenja društvenih mreža u akademskoj godini 2021./2022. na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli. Opis radnog mjesta - usluge vođenja društvenih mreža Sveučilišta Jurja Dobrile, Centra za razvoj karijera i Studentskog zbora (Instagram, Facebook, TikTok).

Obavijest o odabranom demonstratoru...

Obavijest o odabranom demonstratoru na Muzičkoj akademiji u Puli

16studenog202110:04
Ivica Petrinić

Slijedom Javnog poziva za izbor demonstratora za ak.god. 2021./2022. od 18. listopada 2021. godine te pristiglim prijavama za demonstratora je odabran student JMBAG: 0303077311.

Zbog pogoršane epidemiološke...

Zbog pogoršane epidemiološke situacije nastava će se od ponedjeljka 15. do petka 19. studenoga 2021. održavati na daljinu

11studenog202110:57
Ivica Petrinić

Nastavno na trend pogoršanja epidemiološke situacije i eksponencijalni trend širenja u Istarskoj županiji te postojeće znanstveno-nastavne kapacitete Sveučilišta, a u skladu s odlukom Senata ( Odluka o izvođenju nastave u akademskoj godini 2021./2022. od 9. rujna 2021. godine ) s ciljem zaštite zdravlja zaposlenika, studenata i njihovih obitelji rektor je donio Odluku o prelasku na online izvođenje nastave tijekom tjedna od 15. - 19. studenoga 2021. godine. Napominjemo da Odluka vrijedi samo za taj tjedan.

Diplomski rad_hodogram i etape

Diplomski rad_hodogram i etape

05studenog202111:38
Sabina Vidulin

U dokumentu se nalaze upute studentima/studenticama Glazbene pedagogije vezano za etape i hodogram Diplomskog rada. Molimo studente prve godine diplomskog studija da prouče dokument te pripadajuće pravilnike.

Završni rad_hodogram i etape

Završni rad_hodogram i etape

05studenog202111:36
Sabina Vidulin

U dokumentu se nalaze upute studentima/studenticama vezano za etape i hodogram Završnog rada. Molimo studente četvrte godine preddiplomskog studija da prouče dokument te pripadajuće pravilnike.