Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Najave koncerata

Koncert studenata glazbene pedagogije...
U srijedu, 13.prosinca 2023. u Gradskoj knjižnici u Puli održava se tradicionalni koncert studenata glazbene pedagogije MAPU, na blagdan Svete Lucije. Početak koncerta je u 18 sati.

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Ljetni koncert u Crkvi sv. Franje u...
Pozivamo Vas na ljetni koncert koji će se održati u Crkvi sv. Franje u četvrtak 22.06.2023. u 21 sat. Na koncertu će Vam se predstaviti solisti Silvija Novak, Marin Bilić i Matko Lušetić, Mješoviti pjevački zbor KUD-a "Matko Brajša Rašan" te studenti Glazbene pedagogije i Klavira sa Akademskim harmonikaškim orkestrom kojima će ravnati Antonella Mendiković Đukić i Romina Peti. Veselimo se Vašem dolasku! Ulaz je slobodan.

Autor: Dražen Košmerl
KONCERT MUZIČKE AKADEMIJE SVEUČILIŠTA...
Suradnjom Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i Sveučilišta u Augsburgu najavljujemo dva koncerta Komornog zbora, orkestra i solista Sveučilišta Augsburg i Akademskog mješovitog zbora i solista Muzičke akademije u Puli: utorak, 30.5.2023. u 20 sati u Katedrali sv. Marije u Puli četvrtak, 1.6.2023. u 20.30 sati u Eufrazijevoj bazilici u Poreču

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Najava koncerta: Carmina Burana na...
Najavljujemo koncert na Forumu u Puli, u četvrtak 4. svibnja 2023. u 20 sati. Na programu je remek djelo Carla Orffa Carmina Burana u izvedbi preko 130 izvođača. Ulaz slobodan!

Simfonijski orkestar i mješoviti zbor...
Simfonijski orkestar i mješoviti zbor iz Njemačke, grad Dorsten, Njemačka - confido vocale & camerata e.V. i Mješoviti akademski pjevački zbor Muzičke akademije Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, ostvaruju međunarodnu kulturnu suradnju kroz zajednicke koncerte.  Petak, 14. listopada 2022. u 19 sati, Katedrala sv. Marije u Puli i subota, 15. listopada 2022. godine s početkom u 19 sati Crkva Sv. Eufemije u  Rovinju. Program koncerata sastavljen je od djela kompozitora iz tri države članice Europske unije: Italije, Njemačke i Hrvatske. Na koncertu će se praizvesti oratorijsko djelo napisano za tu priliku, Istarskog skladatelja i profesora na Muzičkoj akademiji u Puli, Branka  Okmace – Regina Caeli za simfonijski orkestar i zbor, te F. Schubert – Magnificat i G. Donizetti - Messa di gloria e credo.    Osobita nam je čast pozvati Vas da svojim prisustvom podržite ovaj projekt.

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Koncert klavirskog dua i majstorski...
Pof. art. Robert Gawroński i prof. dr. art. Jakub Brawata dolaze putem ERASMUS+ programa sa Sveučilišta Jan Dlugosz - Czestochowa iz Poljske. Održati će majstorski  tečaj klavira za studente Odsjeka Klavira 11. i 12. listopada 2022. godine u dvorani Slavka Zlatića (Filozofski fakultet u Puli) te na Odsjeku studija klavira (Dom hrvatskih branitelja u Puli), dok će 13. listopada održati cjelovečernji recital klavirskog dua u dvorani Circola  (zajednica Talijana u Puli) sa djelima  Debussya, Ligetia, Rahmanjinova i Schuberta.

Najava koncerata studenata studija...
Studenti s Odsjeka studija Klasične harmonike , Muzičke akademije u Puli u klasi izv. prof. mr. art. Franka Bošca održati će recitale pod naslovom Ljetna nokturna, u crkvi Sv. Antuna u Puli.

Najava Cjelovečernjeg koncerta...
Pozivamo vas na Cjelovečernji koncert Akademskog harmonikaškog orkestra Muzičke akademije u Puli koji će se održati u Crkvi sv. Franje u Puli u nedjelju 19. lipnja 2022. u 21 sat. Orkestar će pod ravnanjem maestra Denisa Modrušana izvesti djela Bartóka, Dvořáka, Elgara, Piazzolle i Rahmanjinova. Gost večeri je višestruko nagrađivana sopranistica Marija Ticl. Ulaz je slobodan i svi ste dobrodošli!

Autor: Dominik Tomislav Vladić
Večer duhovne zborske glazbe u crkvi...
Komorni zbor i Puhački kvintet Sveučilišta u Ausburgu te Mješoviti zbor i solisti Muzičke akademije u Puli pozivaju vas na Večer duhovne zborske glazbe u ponedjeljak, 6. lipnja s početkom u 20 sati, crkva sv. Franje u Puli.

Poziv na 10. koncertnu klavirsku...
Studenti Glazbene pedagogije i Solo pjevanja pozivaju vas na 10. koncertnu klavirsku matineju. Prilika je to da odabrani program kolegija Klavir publici predstave vrijedni studenti. Dobrodošli!

Najava koncerta "Popijevke i...
Bogat opus hrvatskih skladatelja uvelike se ogleda u popjevkama i minijaturama, kratkim glazbenim formama kroz koje se iznose razna emocionalna stanja i htijenja. Studenti Muzičke akademije u Puli, u ovom će vam koncertu predstaviti jedne od najljepših i najpoznatijih hrvatskih skladbi, različitih stilova, zanimljivih melodija koje u sinergiji s tekstovima pozivaju slušatelje na introspekciju i uranjanje u svijet umjetnosti koja oplemenjuje i uzvisuje. Petak, 6. svibnja 2022. u 20 sati, Crkva Sv. Franje, Uspon Svetog Franje Asiškog 9, Pula. Dobrodošli!

Najava koncerta "Lehár  u Puli,...
U Istarskom narodnom kazalištu, u subotu, 30. travnja 2022. u 20 sati održat će se koncert pod nazivom "Lehár  u Puli, 1894-1896". Na koncertu će publika imati priliku pogledati kratak dokumentarni film koji donosi nepoznate detalje iz pulskog perioda života Franza Lehára i rekonstrukciju njegovog kapelničkog angažmana. U foajeu INK bit će postavljena prigodna izložba o Lehárovom životu u Puli, a koncertni program sastavljen je od  njegovih skladbi iz pulskog perioda.

Najava koncerta francuske glazbe...
Povodom Međunarodnog dana Frankofonije Muzička akademija u Puli, u suradnji s Gimnazijom Pula i Istarskim narodnim kazalištem, organizira koncert francuske glazbe u utorak, 22. ožujka s početkom u 18 sati u predvorju kazališta.

Najava javne produkcije studenata...
Studenti pjevanja na Muzičkoj akademiji u Puli pripremili su javnu scensku produkciju na maloj sceni INK-a u Puli, iz kolegija Operna gluma , pod mentorstvom red. prof. art. Ozrena Prohića , uz umjetničku suradnju Sandra Vešligaja . Ulaz je slobodan.

Najava koncerta Akademskog mješovitog...
U okviru akademske koncertne sezone najavljujemo koncert studenata Muzičke akademije u Puli. Na programu će biti izbor stavaka iz djela Gioachina Rossinija "Petite messe solennelle". Koncert će se održati u petak, 28. siječnja s početkom u 19.30 u Velikoj dvorani Doma hrvatskih branitelja, Leharova 1, Pula. Ulaz je slobodan uz obvezne Covid potvrde.

Najava diplomskih koncerata studenata...
U četvrtak 8. srpnja 2021. godine studenti Odsjeka studija Klasične harmonike , Bartol Buljan u 10 sati (mentor izv. prof. art. Borut Zagoranski ) i Stjepan Horvat u 11.30 (mentor doc. art. dr. art. Ivan Šverko ), održat će svoje diplomske koncerte u dvorani 2 zgrade MAPU-a u Rovinjskoj ulici. U nastavku pogledajte plakate i programe koncerata.  

Najava završnih koncerata studenata...
U srijedu, 7. srpnja 2021. studenti Odsjeka studija Solo pjevanja Marija Ticl, Dario Bercich i Lovro Matešin održat će svoje završne koncerte u crkvi sv. Franje u Puli. 

Autor: Dražen Košmerl
Koncert studenata na 50. Varaždinskim...
Studenti Muzičke akademije u Puli Irina Subašić, sopran, te Paulo Rušnov i Ivor Javor Korjenić, harmonike nastupiti će na jubilarnim 50. Varaždinskim baroknim večerima u projektu "Četiri Akademije" uz pratnju Baroknog ansambla Muzičke akademije u Zagrebu.       ×      

Autor: Dražen Košmerl
Solistički koncert
U programu renomiranog festivala XXXI. Lubeničke glazbene večeri, izvanredni profesor i dekan Muzičke akademije u Puli Dražen Košmerl održati će solistički koncert na harmonici.     ×      

Koncert studenata Muzičke akademije u...
U okviru akademske koncertne sezone, a u suradnji sa INK Gradskim kazalištem Pula, najavljujemo koncert studenata klasične harmonike, klavira i solo pjevanja. Na programu će biti djela skladatelja raznih stilskih razdoblja i epoha. Koncert će se održati u petak, 24. siječnja s početkom u 20 sati na Velikoj sceni, a ulaz je slobodan.