Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Najave koncerata

Najava koncerata studenata studija...
Studenti s Odsjeka studija Klasične harmonike , Muzičke akademije u Puli u klasi izv. prof. mr. art. Franka Bošca održati će recitale pod naslovom Ljetna nokturna, u crkvi Sv. Antuna u Puli.
Najava Cjelovečernjeg koncerta...
Pozivamo vas na Cjelovečernji koncert Akademskog harmonikaškog orkestra Muzičke akademije u Puli koji će se održati u Crkvi sv. Franje u Puli u nedjelju 19. lipnja 2022. u 21 sat. Orkestar će pod ravnanjem maestra Denisa Modrušana izvesti djela Bartóka, Dvořáka, Elgara, Piazzolle i Rahmanjinova. Gost večeri je višestruko nagrađivana sopranistica Marija Ticl. Ulaz je slobodan i svi ste dobrodošli!
Večer duhovne zborske glazbe u crkvi...
Komorni zbor i Puhački kvintet Sveučilišta u Ausburgu te Mješoviti zbor i solisti Muzičke akademije u Puli pozivaju vas na Večer duhovne zborske glazbe u ponedjeljak, 6. lipnja s početkom u 20 sati, crkva sv. Franje u Puli.
Poziv na 10. koncertnu klavirsku...
Studenti Glazbene pedagogije i Solo pjevanja pozivaju vas na 10. koncertnu klavirsku matineju. Prilika je to da odabrani program kolegija Klavir publici predstave vrijedni studenti. Dobrodošli!
Najava koncerta "Popijevke i...
Bogat opus hrvatskih skladatelja uvelike se ogleda u popjevkama i minijaturama, kratkim glazbenim formama kroz koje se iznose razna emocionalna stanja i htijenja. Studenti Muzičke akademije u Puli, u ovom će vam koncertu predstaviti jedne od najljepših i najpoznatijih hrvatskih skladbi, različitih stilova, zanimljivih melodija koje u sinergiji s tekstovima pozivaju slušatelje na introspekciju i uranjanje u svijet umjetnosti koja oplemenjuje i uzvisuje. Petak, 6. svibnja 2022. u 20 sati, Crkva Sv. Franje, Uspon Svetog Franje Asiškog 9, Pula. Dobrodošli!
Najava koncerta "Lehár  u Puli,...
U Istarskom narodnom kazalištu, u subotu, 30. travnja 2022. u 20 sati održat će se koncert pod nazivom "Lehár  u Puli, 1894-1896". Na koncertu će publika imati priliku pogledati kratak dokumentarni film koji donosi nepoznate detalje iz pulskog perioda života Franza Lehára i rekonstrukciju njegovog kapelničkog angažmana. U foajeu INK bit će postavljena prigodna izložba o Lehárovom životu u Puli, a koncertni program sastavljen je od  njegovih skladbi iz pulskog perioda.
Najava koncerta francuske glazbe...
Povodom Međunarodnog dana Frankofonije Muzička akademija u Puli, u suradnji s Gimnazijom Pula i Istarskim narodnim kazalištem, organizira koncert francuske glazbe u utorak, 22. ožujka s početkom u 18 sati u predvorju kazališta.
Najava javne produkcije studenata...
Studenti pjevanja na Muzičkoj akademiji u Puli pripremili su javnu scensku produkciju na maloj sceni INK-a u Puli, iz kolegija Operna gluma , pod mentorstvom red. prof. art. Ozrena Prohića , uz umjetničku suradnju Sandra Vešligaja . Ulaz je slobodan.
Najava koncerta Akademskog mješovitog...
U okviru akademske koncertne sezone najavljujemo koncert studenata Muzičke akademije u Puli. Na programu će biti izbor stavaka iz djela Gioachina Rossinija "Petite messe solennelle". Koncert će se održati u petak, 28. siječnja s početkom u 19.30 u Velikoj dvorani Doma hrvatskih branitelja, Leharova 1, Pula. Ulaz je slobodan uz obvezne Covid potvrde.
Najava diplomskih koncerata studenata...
U četvrtak 8. srpnja 2021. godine studenti Odsjeka studija Klasične harmonike , Bartol Buljan u 10 sati (mentor izv. prof. art. Borut Zagoranski ) i Stjepan Horvat u 11.30 (mentor doc. art. dr. art. Ivan Šverko ), održat će svoje diplomske koncerte u dvorani 2 zgrade MAPU-a u Rovinjskoj ulici. U nastavku pogledajte plakate i programe koncerata.  
Najava završnih koncerata studenata...
U srijedu, 7. srpnja 2021. studenti Odsjeka studija Solo pjevanja Marija Ticl, Dario Bercich i Lovro Matešin održat će svoje završne koncerte u crkvi sv. Franje u Puli. 
Koncert studenata na 50. Varaždinskim...
Studenti Muzičke akademije u Puli Irina Subašić, sopran, te Paulo Rušnov i Ivor Javor Korjenić, harmonike nastupiti će na jubilarnim 50. Varaždinskim baroknim večerima u projektu "Četiri Akademije" uz pratnju Baroknog ansambla Muzičke akademije u Zagrebu.       ×      
Solistički koncert
U programu renomiranog festivala XXXI. Lubeničke glazbene večeri, izvanredni profesor i dekan Muzičke akademije u Puli Dražen Košmerl održati će solistički koncert na harmonici.     ×      
Koncert studenata Muzičke akademije u...
U okviru akademske koncertne sezone, a u suradnji sa INK Gradskim kazalištem Pula, najavljujemo koncert studenata klasične harmonike, klavira i solo pjevanja. Na programu će biti djela skladatelja raznih stilskih razdoblja i epoha. Koncert će se održati u petak, 24. siječnja s početkom u 20 sati na Velikoj sceni, a ulaz je slobodan.
U sklopu manifestacije "Prosinac u Puli" tradicionalni Božićni koncert održat će se u petak, 20. prosinca s početkom u 19 sati. Ulaz slobodan!     ×      
U sklopu manifestacije "Prosinac u Puli" Muzička akademija u suradnji sa Gradskom knjižnicom i čitaonicom organizira tradicionalni koncert povodom blagdana Sv.Lucije, u četvrtak 12. prosinca u 18 sati.     ×      
U sklopu manifestacije Milottijevi dani 2019.  Muzička akademija u Puli biti će domaćin glazbene matineje u čast skladatelja. Glazbena matineja će se održati u Dvorani 2, Rovinjska 14, u ponedjeljak 11. studenog 2019. s početkom u 12 sati Dobrodošli!     ×      
Tradicionalni Završni koncert Muzičke akademije organiziran je i ove godine, u srijedu 5. lipnja u Crkvi sv. Franje, s početkom u 20 sati. Ovoga puta će nam se predstaviti i studentice, studenti, laureati državnih i međunarodnih natjecanja u ovoj akademskoj godini. Ulaz slobodan.
Najava koncerta Akademskog...
Najavljujemo izniman glazbeni doživljaj, cjelovečernji koncert Akademskog harmonikaškog orkestra pod ravnanjem maestra Denisa Modrušana. Ovaj poseban koncert sa djelima Barbera, Šostakovića i Schonberga, organiziran je u Crkvi sv. Pavla, Voltićeva 26, Pula, u nedjelju 2. lipnja s početkom u 20 sati. Ulaz slobodan!
Najava korizmenog koncerta posvećenog...
U organizaciji Muzičke akademije u Puli, Sveučilišne knjižnice u Puli i Udruge Smaregliana pozivamo vas na korizmeni koncert posvećen 90. obljetnici smrti maestra Antonia Smareglie. Nastupiti će Akademski mješoviti zbor, solisti studenti solo pjevanja te Istarski simfonijski orkestar uz ravnanje maestra Domenika Briškog. Na koncertu u ponedjeljak 15. travnja u 20 sati u Crkvi sv. Franje u Puli, biti će izvedeno remek djelo svjetske glazbene baštine REQUIEM W. A. MOZARTA. Ulaz je slobodan!
U okviru akademske koncertne sezone, a u suradnji sa INK-om Gradskim kazalištem Pula, pozivamo vas na koncert studenata solo pjevanja, klavira i klasične harmonike. Na programu će biti djela skladatelja raznih stilskih razdoblja i epoha. Koncert će se održati u ponedjeljak 4. veljače s početkom u 19 sati na Velikoj sceni, a ulaz je slobodan.
Najava koncerta u okviru Akademske...
Pozivamo sve ljubitelje glazbe na novi koncert u okviru Akademske koncertne sezone a u organizaciji Muzičke akademije u Puli. Nastupit će kontrabasist Petruš Petruševski, sopranistica Morana Pleše, uz klavirsku pratnju Renate Hil. Na programu su djela Bottesinija, Gliera, Protoa i Špergera. Koncert će se održati u srijedu, 16. siječnja 2019. u 19 sati, u Velikoj dvorani Doma hrvatskih branitelja u Puli. Ulaz slobodan!
Najava koncerta u okviru Akademske...
Pozivamo sve ljubitelje glazbe na novi koncert u okviru Akademske koncertne sezone, a u organizaciji Muzičke akademije u Puli. Nastupit će Matej Mijalić, student violine na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, uz klavirsku pratnju Jelene Barbarić Mijalić. Matej je jedan od najmlađih studenata Muzičke akademije u Zagrebu, dobitnik mnogih domačih i međunarodnih nagrada i priznanja. Na programu su djela J. S. Bacha, Paganinija, Vlaheka i Wieniawskog. Koncert će se održati u srijedu, 9. siječnja 2019. u 19 sati , u Velikoj dvorani Doma hrvatskih branitelja u Puli. Ulaz slobodan!