Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Sedmi međunarodni forum studenata glazbene pedagogije

Tema: Glazbena nastava modernog doba: Čemu težimo i kuda idemo?

Sedmi forum studenata glazbene pedagogije održat će se 11. i 12. svibnja 2021. godine, u međunarodnom izdanju. Svoje radove izložit će 14 predstavnika iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Poljske, a osim u zanimljivim predavanjima mladih glazbenih pedagoga, moći ćete uživati i u umjetničkom programu koji su pripremili studenti Muzičke akademije u Puli.

Dvodnevno druženje počet će svečanim otvorenjem 11. svibnja 2021. godine u 9.45. U priloženoj programskoj knjižici, uz hodogram, mogu se pronaći i poveznice putem kojih će se Forum održati, upute za sudjelovanje te sažeci studentskih radova.

Pridružite nam se, podržite izlagače i postanite dio priče Kilometri nas dijele, ideje nas povezuju.

Obrazac za prijavu sudjelovanja:


Datoteke za preuzimanje

U sklopu događaja bit će predstavljen i Zbornik radova Sedmog međunarodnog foruma studenata glazbene pedagogije pod nazivom Glazbena nastava modernog doba: Čemu težimo i kuda idemo? (ur. Sabina Vidulin i Marta Šarec), koji obuhvaća deset recenziranih studentskih radova.

 

Pratite nas na društvenim mrežama:

Organizacijski odbor Foruma:

  • Matea Dujmović
  • Marta Šarec
  • Ana Žauhar

Koordinatorica Foruma:


Nakon skupa

Održan Sedmi međunarodni forum studenata glazbene pedagogije (11.-12. svibnja)

Održan Sedmi međunarodni forum... Sedmi forum studenata glazbene pedagogije održan je 11. i 12. svibnja 2021. godine, u međunarodnom izdanju. Svoje radove izložilo je 14 predstavnika iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Poljske, a osim u zanimljivim predavanjima mladih glazbenih pedagoga, sudionici su uživali i u umjetničkom programu koji su pripremili studenti Muzičke akademije u Puli.

Sedmi međunarodni forum studenata glazbene pedagogije započeo je himnom Foruma koju su osmislili i realizirali bivši i sadašnji studenti Muzičke akademije.

Iz medija

Glas Istre: